NB II

Balmazújváros a kazah hírportál címlapján

Az NB II-es csapat edzői stábja Szlovéniában megtekintett egy Bajnokok Ligája-selejtezőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az NB II-ben szereplő Balmazújváros ügyvezetője és edzői stábja kedden este a tatai edzőtáborból a szlovéniai Mariborba utazott egy szakmai programra, amelynek keretében megtekintették a Maribor és a kazah Astana Bajnokok Ligája-selejtezőjét, utána pedig a legnépszerűbb kazah sportoldal újságírója a hajdúságiak másodedzőjével, Szergej Pacajjal készített interjút, kiemelve a balmazújvárosi szerepvállalását. A magyar küldöttségnek lehetősége volt az Astana edzőivel és játékosaival is beszélgetni – írja a klub honlapja.

– Háromszáz kilométert utaztunk a mérkőzés miatt Magyarországról, és nem is okozott csalódást a várakozásainkhoz képest. A kazah csapat teljesítménye európai mércével mérve is egészen elfogadható volt. Különösen vonatkozik ez a szervezett támadásokra. Szerintem csak a nem megfelelő befejezések miatt nem tudtak nyerni. Többször láttuk, hogy megküzdöttek a hazaiak szigorú védekezésével, az egyik kazah játékos szinte mindig remekül helyezkedett, csapattársa mégsem vette észre, hogy neki kellene passzolnia. Biztos vagyok benne, hogy az Astana elbúcsúztatja a Maribort – nyilatkozta a Balmazújváros másodedzője, Szergej Pacaj.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata egyébként szerdán két felkészülési mérkőzést is játszott: az ugyancsak NB II-es Budaörs ellen 3-1-re, a harmadosztályú III. Kerületi TVE ellen pedig 7-1-re nyert. Következő meccsét szombaton, hazai környezetben a DVSC-DEAC ellen játssza.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik