A Nyíregyházát legyőzte a gyomorbaj

Elmarad a szombati felkészülési mérkőzés, sőt az abaújszántói edzőtábort is félbeszakították.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Beszámoltunk róla, hogy 75 perc után le kellett fújni az élvonalból licenchiány miatt az NB III-ba visszasorolt Nyíregyháza felkészülési mérkőzését a Tiszaújváros ellen, mert több játékos is rosszul lett. Aklub honlapjánakcikkéből kiderül, hogy a fiatalok után Jagodics Bence, Rezes Lászlót és Luis Ramost is ledöntötte a lábáról a betegség. A szakmai stáb még az este folyamán részletes kivizsgálásra, Nyíregyházára küldte a futballistákat, akik a diagnózis szerint vírusos gyomorfertőzést kaptak.

– Valószínűleg az egyik játékos betegen érkezett a táborba, és a többiek is megfertőződtek. Szerencsére gyors lefolyású a betegség, de legyengíti a labdarúgókat, ezért már tegnap infúziót kaptak – mondta Brekk János szakmai igazgató.

Mivel ezután újabb két játékos – Szokol Zsolt és Perger Bence – betegedett meg, elmarad a szombatra tervezett balmazújvárosi edzőmeccs, és a vártnál hamarabb ér véget az abaújszántói edzőtábor, mert a Szpari pénteken hazatér Nyíregyházára.

A jövő héttől változatlan lesz a program, előbb a REAC, majd a Szolnok ellen lép pályára a csapat, és remélhetőleg hétfőre mindenki meggyógyul.