NB II

KTE: N’Diaye még nem távozott

A szenegáli támadó egyelőre nem a török Adanaspor játékosa, Gréczi Gábor viszont távozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a török másodosztályú Adanaspor csapata arról számolt be, hogy a Kecskemét szenegáli támadója hozzájuk igazolt, hivatalos megállapodás még nem született. A két klub valóban egyeztetett a játékos klubváltásáról, és közös nevezőre is jutottak egymással, ám a transzfer végbemeneteléhez a játékossal is megállapodásra kellett volna jutnia mindkét klubnak, ez azonban nem történt meg, így Bara Mamadou Lamine N’Diaye egyelőre nem igazolt Törökországba – írja a KTE honlapja.

Gréczi Gábor távozik

A fiatal Gréczi Gábor Kecskeméten kezdte pályafutását, de megfordult Dunaújvárosban és a Bp. Honvédnál is, mielőtt visszatért. A korosztályos csapatokat végigjárva az NB III-as tartalékoknál hívta fel magára a figyelmet, és már Horváth Ferenc edzősége alatt belekóstolhatott a felnőtt csapat munkájába. Az NB I-ben 2013 nyarán debütált, és a szezon során négy gólig jutott, illetve bekerült az U21-es válogatottba is. Gréczi összesen 35 NB I-es meccsen szerepelt a KTE-ben, ezeken négy gólt szerzett.

A fiatal támadó a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a KTE-vel, így szabadon igazolhatóvá vált – írja aklub honlapja.

Olvasói sztorik