NB II

Siófok: marad az NB II – hivatalos

A sok probléma után jó hírek: a következő szezonban is másodosztályú lesz a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A BFC Siófok megkapta az MLSZ hivatalos felkérését az NB II-re vonatkozóan. A balatoniak szándéknyilatkozattal jelezték, hogy indulni kívánnak a másodosztályban, ennek megfelelően megérkeztek a nevezési dokumentumok. A papírmunka elkészült, a nevezési díjat befizették, majd a nevezési dokumentációt személyesen átadták a szövetség székházában – írja aklub honlapja.

Minden kritériumnak megfelelt a klub, ennek megfelelően pénteken megérkezett az MLSZ határozata, és immár hivatalos: az NB II-ben szerepel a 2015–2016-os bajnoki szezonban a BFC Siófok.

Hétfőn elkezdődött a felkészülés, de a változásokról egyelőre nem szolgált bővebb információkkal a klub, de a Rangadó.hu a közelmúltban úgy értesült, hogy a Vasas Kubala Akadémia U21-csapatának trénere, a pro licences Simon Antal lesz a vezetőedző, az angyalföldi utánpótlásbázis tulajdonosa, György Tamás beszáll a siófoki fociba, az ex-újpesti Kovács Zoltán pedig sportigazgató lesz.

Mint ismert, a mezőny feltöltésére az élvonalból kieső Lombard Pápa megszűnése miatt volt szükség. A Siófok mellett a Cegléd, a Kaposvár és a Kozármisleny is pályázott a fennmaradó egy helyre.

Olvasói sztorik