NB II

Waltner Róbert visszatért a ZTE-hez

A nyíregyházi Koller Krisztián is a másodosztályú ZTE-ben folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook–on!

A Rangadó.hu értesülései szerint az NB II-es Zalaegerszegi TE FC színeiben folytatja pályafutását Koller Krisztián. Mint azt korábban már megírtuk, a licenchiány miatt a harmadosztályba száműzött Nyíregyháza Spartacus csatára biztosan távozik a csapattól.

Koller iránt több másodosztályú klub is érdeklődött: korábbi információink szerint a Mezőkövesd és a Gyirmót is szívesen látná soraiban.

Frissítés: Waltner is érkezik

Nem sokkal cikkünk megjelenése után a ZTE hivatalos Facebook-oldalán bejelentettékKoller érkezését. Kocsárdi Gergely klubigazgató emellett elmondta, a kecskeméti Gyagya Attila is aláírta szerződését, valamint a klub egykori bajnok gólkirálya, Waltner Róbert is visszatér – utóbbi edzőként segíti a zalaiak munkáját.

– Koller Krisztián támadó középpályás, de csatárként is bevethető, harmincéves rutinos játékos, Pécsről érkezett hozzánk, ötvenkét NB I-es meccsen tizenöt gólt szerzett, százhetvenhét NB II-es meccsén pedig negyvenhét gólt rúgott. Gyagya Attila hivatalosan is aláírta szerződését klubunkkal, reméljük, rutinjukkal és teljesítményükkel mindketten erősségei lesznek a csapatnak. Tehetséges fiatal játékosunk, Bedi Bence aláírta első profi szerződését, ő már bizonyította, hogy hosszú távon is lehet vele számolni, kétezer-tizenkilencig kötöttünk vele megállapodást. Délczeg Gergely és Króner Martin ügyében még zajlanak a tárgyalások, velük kapcsolatban a héten várható végleges információ. Igazán örömteli hír még, hogy Waltner Róbert is visszatér a ZTE kötelékébe, igaz, nem játékosként, hanem edzőként segíti majd Molnár Balázs U19-es vezetőedző munkáját – mondta Kocsárdi Gergely.

Olvasói sztorik