NB II

Magasföldi visszatér a ZTE-hez?

A felcsútiak brazil légiósa, Fabio a Békéscsaba játékosa lehet, róla lecsúsztak a zalaegerszegiek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megkezdte a felkészülést az NB II-es Zalaegerszeg csapata. A régi-új vezetőedző, Csank János szakadó esőben, de jó hangulatban vezényelte első edzését, amelyen két új arcot lehetett felfedezni: Gyagya Attila már a ZTE igazolt játékosa, Kovács Dániel kapus pedig Kecskemétről érkezett próbajátékra. Ő korábban a Vasas Kubala Akadémián védett, illetve megfordult Brazíliában is. Simonfalvi Gábor meghosszabbította szerződését, Kovács Gergővel még zajlanak a megbeszélések – írja a klub honlapja.

Egy másik kapus, Czirjék Zoltán szerződést bontott a klubbal, és a másodosztályú rivális FC Ajka színeiben folytatja pályafutását.

– Miután a klub vezetői jelezték, hogy távozhatok, én sem nagyon maradtam volna már, szerencsére befutott az Ajka ajánlata, úgyhogy szerdán ott kezdem meg a felkészülést – mondta a zaol.huoldalon Czirjék.

Az elmúlt idényben két alapember, Króner Martin és Délczeg Gergely is kölcsönben szerepelt a ZTE-nél. Utóbbi elmondta: szeretne maradni Zalaegerszegen, de ez a Bp. Honvédon is múlik. „Bízom benne, a héten pont kerül az ügyre” – idézi a csatárt a zalaiak szurkolói oldala. A zaol.hu megírta, hogy egyelőre a kispestiek által kért összeg az egerszegieknek túlságosan magas…

A Puskás Akadémia brazil légiósa, Fabio Nascimento de Oliveira képben van a ZTE-nél, ugyanis a tervek szerint július elején leteszi a magyar állampolgársági esküt, így nem számítana külföldinek. Jelenleg azonban minden jel arra mutat, hogy az NB I-be, Békéscsabára szerződik.

Az igazolásokkal kapcsolatban képben vannak korábbi győri és gyirmóti játékosok, konkrét névként Magasföldi Józsefet lehet hallani, róla a megyei napilap is írt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik