NB II

Győrből erősítene a Zalaegerszeg

Az ETO és a Gyirmót játékosai közül válogatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerdán sajtótájékoztatón mutatják be a másodosztályú ZTE FC új szakmai stábját. Mint ismert, Csank János visszatér a vezetői posztra, de közben is tárgyalnak az erősítésekről, élvonalbeli játékosokkal is.

Kocsárdi Gergely klubigazgató a zaol.hu oldalon elmondta, hogy rutinos, NB I-es tapasztalattal rendelkező játékosokkal is tárgyalásban vannak, ám szerződésekről még nem számolt be.– A lejárt szerződésű játékook közül távozik Denis Grbics és Kovács György. Farkas Norberttel pedig közös megegyezéssel bontottak szerződést. Simonfalvi Gábor és Kovács Gergő megállapodása június végén lejár, velük egyeztetnek a hosszabbításról, de eddig eredmény nélkül..

És hogy kik érkezhetnek? A zalai portál információi szerint a ZTE vezetői a Győri ETO és a Gyirmót csapatából erősítenének. A szezon vége felé már szó volt róla, hogy az ajkai Major Norbertet is figyelik, de Kocsárdi Gergely vele kapcsolatban elmondta, hogy valóban volt érdeklődés felé, de nem lesz a ZTE játékosa. A zalaiak úgy tudják, marad Ajkán.

Olvasói sztorik