NB II

Légiósként folytathatja Vermes Krisztián

Belevágna a külföldi kalandba Vermes Krisztán; a korábbi válogatott védő teljesen egészséges.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kiesett a másodosztályból a Kaposvári Rákóczi, ezáltal több ismert játékos is klub nélkül maradt. Az Újpest és a Mezőkövesd korábbi válogatott védője, a 29 éves Vermes Krisztián szerződése is lejár június 30-án.

– Amikor tavaly szeptemberben a Rákóczihoz igazoltam, jól éreztem magam, megnyugodtam, hiszen előtte négy hónapig nem volt csapatom. A városban az emberek szeretik a focit, elég korszerű stadionban, jó pályán játszhattam. A gondok azonban hamar jöttek – mesélte Vermes a Blikkérdeklődésére.

A somogyiak az NB II-ben pocsékul szerepeltek, az utolsó helyen végeztek, vagyis kiestek. A klub anyagi problémákkal is küzd, a futballistáknak hónapok óta nem fizettek.

– Nekem is több havi fizetéssel tartoznak. Ha egyedül élnék, akkor is megviselt volna a helyzet, de így, hogy családom van, és egy pici babáról is gondoskodnom kell, még inkább. A párom, Szilvi volt a legnagyobb támaszom ebben a nehéz időszakban.

Az Újpest korábbi labdarúgóját külföldre hívják. Érez még erőt magában, hogy bizonyítsa: nem szabad őt leírni.

– Itthon sok a rosszindulatú ember, hozzám is eljutottak a pletykák, hogy a térdműtétem miatt rám már nem lehet alapozni. Felépültem a sérülésemből, nincs gond a lábammal. Külföldön orvosi vizsgálat, és nem a hírek alapján döntenek arról, átigazolnak-e. Ha minden jól megy, hamarosan próbajátékra utazom, és remélem, összejön a szerződés – mondta Vermes Krisztián.

Olvasói sztorik