NB II

Fradi-nevelés Kisvárdán

Az elmúlt szezont a Lombard Pápa csapatával az élvonalban töltő Csilus Tamás érkezik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétfőn kezdte a felkészülést az NB II-be visszajutott Kisvárda-Master Good FC. Ami a játékoskeret megerősítését illeti, a szon.hu beszámolója szerint a Kaposvárról érkező Hadaró Valentin már a szabolcsiak játékosának tekinthető. Több fiatal – például Lázi László, Sipos Bence, Kártik Bálint és Koronczi Bence – is jön még, illetve több próbajátékos is feltűnt a hét első napján.

A kapusok között Bozsó Antal és Fülöp Gergő igyekszik meggyőzni a szakmai stábot, a mezőnyjátékosok között pedig Polényi Gábor, aki korábban a Vasasban és Nyíregyházán is futballozott. A következő játékosok érkezése már biztos: Graszl Károly (Gyirmót), Vári Barnabás (Szolnok), Cseri Tamás (Gyirmót), Eszlátyi István (Sopron).

A megyei portál egy nevet nem említett, pedig a Rangadó.hu értesülése szerint az élvonaltól sereghajtóként búcsúzó Lombard Pápa fiatal középpályása, Csilus Tamás is Kisvárdán folytatja. A húszéves játékos a Ferencváros nevelése, onnan került tavaly nyáron a dunántúliakhoz. Az NB I-ben 22 meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett.