NB II

Új vezetőedző a Kisvárda élén

Révész Attila marad a szakmai igazgató, de a napi munka irányítása Soós Imre feladata lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Megnyerte az NB III Keleti-csoportját, ezzel feljutott a másodosztályba a Kisvárda. A négy év alatt megszerzett három NB III-as bajnoki címet követően Révész Attila helyett Soós Imre lesz a vezetőedző – írja a szon.hu.

A bajnoki címet megünnepelni hivatott vacsorához zenekar húzta a talpalávalót és Révész Attila szakmai igazgató ezúttal nem csak az éneklés vezényléséhez vette kézbe a mikrofont, hanem komoly bejelenteni valója akadt, hiszen bemutatta az utolsó meccsen már jelenlévő Soós Imrét. A tréner korábban éveken át irányította a BKV Előrét, aztán dolgozott Gyirmóton, legutóbb pedig Siófokon. Vagyis a várdai szakvezető valóra váltotta azt az ígéretét, miszerint a klub körül megszaporodott feladatai miatt a napi szakmai munkában, az edzésvezetésben és a meccselésben már nem vesz részt, és már meg is találta az utódját.

– Maradok szakmai igazgató, pozíciómból adódóan felügyelem a csapat körüli munkát, de a kispadra már nem ülök le – mondta hétfőn Révész Attila. – A stáb még nem teljes, de az biztos, hogy az eddigi segítőm, Kocsis János is marad a csapat mellett. A múlt héten már azért sem tudtam több figyelmet fordítani az edzésvezetésre, mert tárgyaltam a kiszemelt játékosokkal. Nem állunk rosszul, szóban és már írásban is több futballistával megállapodtunk, hamarosan lesz bejelenteni valónk. Közben pedig az eddigi játékosainkkal is tárgyalunk a folytatásról, akadt, akivel már hétfőn megegyeztünk a részletekben.

Olvasói sztorik