NB II

Bemutatkozott Csank János

A Zalaegerszeg régi-új vezetőedzőjét Csató Sándor és Horváth Győző segíti majd az NB II-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán sajtótájékoztatót tartott a ZTE, amelyen bemutatták az NB II-es csapat régi-új szakvezetőjét, Csank Jánost. A 69 esztendős tapasztalt szakember érkezése már a múlt hét óta tudott volt, hiszen akkor jelentették be, hogy kettő plusz egyéves megállapodást kötnek vele. Szerdán aztán az is kiderült, hogy Csank Jánosnak pályaedzőként Csató Sándor segíti a munkáját, kapusedzőként pedig Horváth Győző – írja a zaol.hu.

A szerdai eseményen jelen volt Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa is, valamint Gellei Imre, a zalai klub szaktanácsadója. Végh Gábor röviden annyit mondott: az edzőváltás hátterében az volt a klub szeretne előre lépni. Csank János személyében egy tapasztalt szakvezető érkezik, akivel ez elérhető. Mint mondta, két-három éven belül cél az NB I, de ezt szeretnék minél előbb elérni.

Csank János annyit mondott: köszöni, hogy gondoltak rá. A Váccal feljutott az NB II-be, vagyis egykori csapata riválisa lesz a zalaiaknak.

– Bevallom, más csapat kérésére nem biztos, hogy igent mondtam volna, hiszen Vácon harmadszor voltam edző és díszpolgár is vagyok. A ZTE FC közel áll hozzám, ezért is jövök – mondta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik