NB II

Csapatot keres a horvát trió

Radosevics, Batarelo és Popovics benntartotta a Balmazújvárost, és szívesen maradna hazánkban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A téli szünetben még sereghajtó volt az NB II-ben a Balmazújváros, amelynek vezetősége úgy döntött, inkább lemond az MLSZ tévéspénz-támogatásáról, de komoly külföldi erősítésekkel próbálja elérni a bennmaradást. Bár a hajdúságiak a tavaszi szezont sem kezdték valami jól, végül az edzőváltás segített, hiszen Feczkó Tamás irányításával sikerült elkerülniük a kiesést.

A légiósok közül hárman nyújtottak kiemelkedő teljesítményt, ennek ellenére nem maradhatnak a klubnál, hiszen akkor a Balmazújváros ismét lemaradna a központi dotációról. A Rangadó.hu megtudta, hogy a három horvát játékos jól érzi magát hazánkban, és szívesen maradna Magyarországon.

A 26 éves Bozsidar Radosevics korábban a Hajduk Split játékosa is volt, majd megfordult Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban. Az előző idényben az FC Koper színeiben Európa Liga-meccseken is védett.

A 30 éves középpályás, Ante Batarelo több horvát klubban játszott, a Slaven Belupo együttesével több Európa Liga-találkozón vett részt.

A 32 éves középpályás, Zdravko Popovics odahaza az NK Zagreb csapatát erősítette, majd Görögországban futballozott az AEK Athén, a Levadiakosz, az Atromitosz és az OFI Kréta színeiben is, illetve az azerbajdzsáni Simurq játékosa volt.

Akik látták őket a Balmazújváros együttesében idén tavasszal, szinte egyöntetűen úgy vélekednek, hogy az élvonalban is megállnák a helyüket a rutinos horvát labdarúgók.

Olvasói sztorik