NB II

A Balmazújváros is nyert otthon

A másodosztály 26. fordulójában a Soroksárt győzte le 1-0-ra a sereghajtó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztály 26. fordulójából egyetlen mérkőzés maradt vasárnapra. A Balmazújváros a Soroksárt fogadta kora este.

Az első helyzet a hazaiak előtt adódott: a harmadik percben Mijatovics lőtt fölé öt méterről. A 22. percben is ő veszélyeztetett, ezúttal azonban Holczer állta a lövés útját. A harmincadik percben Radosevics is munkában volt, miután Lovrencsics Balázs eresztett meg harmincról egy löketet. A félidő hajrájában is Holczernek akadt inkább dolga, de nem tudta megszerezni a vezetést a Balmazújváros – derül ki a soroksári klubhonlap tudósításából.

Sokáig a második félidőben sem esett gól, igaz ehhez kellettek Holczer bravúrjai is. Negyed órával a vége előtt azonban már a kapus is tehetetlen volt: egy szöglet utáni kavarodásban Németh Ádám eszmélt a leghamarabb, majd 11 méterről a léc alá lőtt (1-0). A folytatásban Holczer és Radosevics is bemutatott egy-egy nagy védést, de az eredmény már nem változott.

A Balmazújváros nem törte meg a forduló tendenciáját: csakúgy, mint a szombati találkozókon, most is hazai siker született.

NB II, 26. forduló

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Soroksár SC 1-0 (0-0)

Balmazújváros, játékvezető: Nagy R.

Balmazújváros: Radosevics – Bokros (Chonka, 72.), Papp F., Németh Á., Sigér, Kiss L., Kónya (Pintér N., 64.), Vachtler, Mijatovics, Pavlicsics (Popovics, 54.), Vajda S. Edző: Feczkó Tamás

Soroksár: Holczer – Simita (Szenes, 73.), Farkas A., Pandur, Tóbiás (Kincses, 80.) – Huszák T., Sándor I. – Pál A., Vass Zs., Gohér – Lovrencsics B. Edző: Lisztes Krisztián

Gólszerzők: Németh Á. (75.)


Szombaton játszották:

FC Ajka – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-0

Soproni VSE-GYSEV – FGSZ Siófok 3-1

Vasas FC – Ceglédi VSE 4-1

Kaposvári Rákóczi FC – Szigetszentmiklósi TK-Erima 3-1

Békéscsaba 1912 Előre – Szolnoki MÁV FC 2-0

Mezőkövesd-Zsóry FC – Aqvital FC Csákvár 1-0

Gyirmót FC – Zalaegerszegi TE FC 3-1

Olvasói sztorik