NB II

Most is hármat lőtt a Soroksár

Az NB II újonca 3-0-ra nyert a Dorog elleni edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szombat délután lejátszotta utolsó téli felkészülési mérkőzését a Soroksár, az ellenfél a Dorog volt. Az elmúlt napokban mindkét klub az érdeklődés középpontjába került: a dél-pestiek előző, Vác elleni edzőmeccse kapcsán bundagyanú vetődött fel, az NB III-as dorogiaktól pedig 25 pontot levont az MLSZ.

A hazaiaknál a kezdőcsapatban kapott helyet a legújabb szerzemény, Gohér Gergő. Tíz perc sem telt el a találkozóból, már vezetett is a Soroksár: Lisztes szögletét elsőre még tisztázták a védők, a labda visszakerült az irányítóhoz, újabb beadása után Pál András bólintott a hálóba (1-0). A házigazdák fölényben játszottak, aminek a félidő végére újabb gól lett az eredménye: Pál Andrást borították fel a tizenhatoson belül, a játékvezető teljesen jogosan büntetőt ítélt. A labda mögé Lovrencsics Balázs állt, és biztos lábbal értékesített (2-0).

A második játékrészben Huszákot remek szólót követően buktatták, a tizenegyest Lovrencsics ezúttal sem hibázta el (3-0). A hazaiak jó játékkal és magabiztos győzelemmel hangoltak a jövő heti bajnoki folytatásra – tudósított a Soroksár SC honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Soroksár SC – Dorogi FC 3-0 (2-0)

Haraszti út

Soroksár: Holczer – Simita, Pandur, Farkas A., Gohér (Kovács D.) – Lannert, Huszák – Péter A. (Szabó R.), Lisztes (Sándor I.), Pál A. (Hodgyai) – Lovrencsics B. (Szenes). Edző: Varga Attila

Gólszerzők: Pál A., Lovrencsics B. (2)

Olvasói sztorik