NB II

Egy jogtalan tizenegyes képei

A játékvezető okozta a Siófok vesztét; a hazai csapat honlapján bizonyítóerejű fotók jelentek meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a Szolnok a dobogóért harcol a másodosztályban, az FGSZ Siófok pedig azért, hogy előrelépjen a kiesőzónából, a balatoniak optimistán, a pontszerzés reményében utaztak a MÁV FC otthonába a 12. forduló szombati játéknapján.

A hazai nézők meglepetésére jobban kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, két nagy helyzete is volt, és szinte az egész első félidő során jól tartotta magát, mégis kétgólos hátrányba került. Ennek ellenére a második felvonást is bizakodva várták a siófokiak, mert a játék képe alapján úgy gondolták, képesek lehetnek megfordítani az eredményt.

A tudósítások szerint az egyenlítésig minden a terveik szerint alakult – a látottak alapján megérdemelt volt az iksz, a döntetlenre mindenképp rászolgáltak, végül mégis pont nélkül kellett hazatérniük, és ami még ennél is fájóbb számukra, hogy a vereségüket a 92. percben befújt jogtalan tizenegyes okozta. A játékvezető ítéleteinek megítélése az esetek döntő többségében szubjektív dolog, ez viszont a ritka kivételek egyike, hiszen a Szolnoki MÁV FC honlapja kiváló, bizonyítóerejű fotókat közölt a történtekről:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik