NB II

Vágó Attila: maradt az egy év

Az MLSZ fellebbviteli bizottsága nem változtatta meg a Szigetszentmiklós edzőjének eltiltását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága szeptember 30-án, tárgyalás megtartása után az Újpest–Ferencváros bajnoki mérkőzéssel, azon belül is a hazai szurkolók rendzavarásaival kapcsolatban az Újpestet másfél millió forint pénzbüntetéssel és két szektor bezárásával (három hónapra felfüggesztve) sújtotta. Október 30-án ülésezett a szövetség fellebbviteli testülete, amely az Újpest jogi képviselője részéről benyújtott fellebbezést megtárgyalta, de az elsőfokú határozatot helybenhagyta.

A Sopron–Szeged NB II-es mérkőzésen Tanács Attila, a szegediek technikai igazgatója a játékvezetővel szemben tettlegességet követett el, ezért a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 14 hónapra eltiltották. A határozat ellen a sportszakember részéről benyújtott fellebbezést is megtárgyalták csütörtökön, de ebben az esetben is az elsőfokú határozatot hagyták helyben.

A Vasas–Szigetszentmiklós NB II-es mérkőzésen Vágó Attila, az SzTK vezetőedzője részéről rasszista megjegyzés hangzott el, ezért egy évre eltiltották. A határozat ellen fellebbezett, de mint utóbb kiderült, lehet, hogy nem kellett volna, mert az elsőfokú határozatot megváltoztatták, és a kiszabott büntetést 12 hónap eltiltásra, valamint 200 ezer forint pénzbüntetésre súlyosították.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik