NB II

Tovább erősít a Soroksár

Az NB II újonca leigazolta a Fradi korábbi kapusát és az Újpest egykori középpályását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III Közép-csoportját megnyerő dél-pesti klub vezetősége a nyári időszakban sem tétlenkedett, fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy megerősítse a keretet a másodosztályra. Ennek eredményeképpen több játékos is aláírta szerződését a közelmúltban.

Soroksárra igazolt a kapus Holczer Ádám, aki szabadon igazolható volt, legutóbb a Pécs kölcsönjátékosaként a Kozármisleny színeiben védett, de korábban a Gyirmót, a PMFC és a Ferencváros hálóját is őrizte.

Kocsis Dávid és Kovács Dániel is ingyen érkezett, előbbi az RKSK-nál töltötte az elmúlt idényt, utóbbi, korábban az Újpest játékosaként az NB I-ben is megfordult, az előző szezonban pedig a Gyirmót mezét viselte. Érkezett még a középpályára Balaskó Csaba Szolnokról, aki ugyancsak szabadon igazolható volt.

A Ferencvárossal meglevő partnerkapcsolatnak köszönhetően több fiatal, tehetséges játékos is érkezett Soroksárra, mindannyian kölcsönbe. Kurucz Péter és Rácz Gergő kapusposztra, a védelembe Simita Gergő, míg a támadószekcióba Péter Antal – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik