NB II

Csákvár: Hárman érkeztek a PAFC-tól

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A labdarúgó NB III Nyugati csoportját toronymagasan megnyerő Csákvár csapata gőzerővel készül az őszi idényre. Nem csak a játékosok izzadnak a pályán, a vezetők is mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél erősebb keretet hozzanak össze a következő szezonra.

– Közel van hozzánk Felcsút, jó a kapcsolatunk is a Puskás Akadémia együttesével, ennek köszönhetően sikerült három fiatalt is kölcsönbe megkapnunk – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Hegedűs Ferenc, a csapat technikai vezetője. – Egy évig minket erősít az akadémián nevelkedő Barcsay Márk, Molnár Tibor és Gajdos Zsolt, valamint egyéves diósgyőri kitérő után visszatért hozzánk a kapus Gelei Vince. Sajnos ennek ellenére nem teljes a keretünk, NB III-as gólkirályunkat, Horváth Rolandot szerdán porccal megműtötték, U20-as válogatottunk, Sütő Dávid Achilles-ín sérülés miatt egyhetes pihenőre kényszerül, míg Köntös Dániel legutóbb rúgást kapott a térdére.

A szerda esti, szlovákiai felkészülési mérkőzésen újabb próbajátékosokat tesztelt Bognár György – Wild Tamás, Fényes Szabolcs, Kőbányai Levente – , az ő sorsukról hamarosan dönt a vezetőedző. Csapatunk legközelebb szombaton 10 órakor, az NB II-ben szintén újonc Soroksár otthonában lép pályára – írja az aqvitalfc.hu

Olvasói sztorik