NB II

Eléggé megverték az MTK-t

A fővárosi kék-fehérek Agárdon 4-1-re kikaptak az NB II-be feljutott Csákvártól.
Felkészülési mérkőzés
MTK – Aqvital Publo-Csákvári TK 1-4 (0-1)
Agárd, játékvezető: Szőts
Csákvár 1. félidő: Gelei V. – Ambrus, Dulló, Hajdú, Köntös – Imrik, Bakos – Mihály, Nyilasi B., Varga Z. – Gajdos. 2. félidő: Gelei V. – Wild, Reidan, Hajdú, Dulló, Köntös – Mihály, Domokos, Domján – Varga Z., Pintér B. Edző: Bognár György
Gólszerzők: Gera D., illetve Varga Z. (2), Gajdos, Mihály

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton délelőtt a másodosztályba visszajutott Csákvár csapata lejátszotta harmadik nyári felkészülési mérkőzését. Az NB II-es Siófok (0-1) és az NB I-es újonc Dunaújváros (0-3) után ezúttal az agárdi Sándor Károly Akadémián edzőtáborozó MTK volt Bognár György együttesének ellenfele.

A fővárosi kék-fehérek vegyes-csapata ellen több új fiú is pályára lépett csákvári színekben. Ezúttal a Diósgyőrből visszatért Gelei Vince védte a kaput, a kezdőben kapott helyet a Sopronból érkezett Nyilasi Bálint, a legutóbb Tatabányán szerepelt Bakos Szabolcs és a Puskás Akadémiától kölcsön kapott Gajdos Zsolt is.

A második félidőben a csákvári születésű, de Felcsúton nevelkedett Pintér Bence, valamint az újpesti Wild Tamás is lehetőséget kapott Bognár György vezetőedzőtől. Ugyanakkor négy játékos is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik: a kéztöréséből felépült Molnár Csaba már edz, Szabó Balázsnak a nyaka húzódott meg a Dunaújváros ellen, Sötét Dávid húzódással bajlódik, míg Horváth Rolandot hétfőn porccal meg kell műteni – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik