NB II

Komoly erősítések Szegeden

A hazai meccseit a gyulai Grosics Akadémián játszó csapat leigazolta Tímár Krisztiánt és Oláh Lórántot is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délelőtt elkezdte felkészülését az NB II-es évadra a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata. A keret első találkozásakor több újoncot is fel lehetett fedezni a játékosok között – írja a szegedma.hu.

A másodosztályból kiesett Kozármislenyből érkezett a 27 éves jobb oldali középpályás, Fitos László, aki korábban a Ferencváros, a Szolnok és a Gyirmót színeiben futballozott.

Oláh Lóránt leigazolása már a télen is képben volt a szegedi együttesnél, aki végül most tért vissza. A vajdasági csatár 2002-ig szerbiai együttesekben futballozott, kivéve a 1999 2000-es szezon őszi idényét, amikor az NB I-ben szereplő Szeged LC csapatát erősítette. Később a Szolnoki MÁV, a Debrecen, a Ferencváros és a Kaposvár, legutóbb pedig a Kozármisleny színeiben lőtte a gólokat.

A másodosztály ötödik helyén végző Siófokból szintén két labdarúgót igazolt a Szeged-Grosics. Bogáti Péter a középpálya bal oldalán vethető be. A Fradi utánpótlásából indulva kezdte karrierjét, amelynek a Diósgyőr és a Kazincbarcika jelentette következő állomásait.

Óriási fegyvertény Tímár Krisztián megszerzése: a 34 éves középhátvéd a finn FC Jokerit után idehaza szerepelt a Videotonban és a Fradiban is, pályafutása legszebb éveit Angliában töltötte, majd Vietnamban játszott, és közben a magyar válogatottnak is tagja volt.

A debreceni kapus, Tóth Csaba szerződtetésének végleges lezárása még várat magára, mivel a játékos számára ausztriai lehetőségek is nyitva állnak, így a sorsa még nem dőlt el.

Olvasói sztorik