NB II

Hárman érkeztek Mezőkövesdre

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megkezdte a nyári felkészülést a Mezőkövesd csapata, bár még nem teljes kerettel. Az első edzésen több új arc is feltűnt, de sokan ott voltak az előző évad NB I-es keretéből.

Edzett például Bognár István és Balajti Ádám, de más csapatoknál volt már Horváth Tamás és Harsányi Zoltán. Szintén nem volt jelen Szalai Vilmos, Fótyik Dominik, Szántai Levente, Takács Péter, George Menougong és Búrány Zoltán. Voltak próbázók, és akadt olyan új szerzemény, aki még csak a korláton túlról szemlélte az eseményeket. A csapattal edzett Barzsó Attila is.

– Három-négy olyan játékos van, aki nem volt itt, de tárgyalunk velük, és néhány napon belül itt lesznek. Volt három-négy próbázónk, a hétvégén velük kapcsolatban kiderül, lehet-e rájuk hosszú távon számítani – mondta a kovesdisport.hu oldalon Tóth László vezetőedző.

A tréner az érkezők között említette Szeles Tamást (Salgótarján, korábban Illés Akadémia), Molnár Tamást, és a Rangadó.hu által már beharangozott Kulcsár Kornélt, a próbázók egyike pedig Barzsó Attila.

Olvasói sztorik