NB II

Egyék meg a gesztenyét!

Margitai Zoltán elmondta, hogy nem várhatóak komoly változások a játékoskeretben, mert nem akarnak senkit elengedni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elképesztően eredményes tavaszt produkált az NB II tavaszi időszakában a Gyirmót FC, amely a nyolcadik helyen telelt, majd egy vereséggel és két döntetlennel rajtolt, de ezt tíz siker és csupán egy iksz követte. A győriek a tavaszi tabellán az élvonalba feljutó Nyíregyháza, Dunaújváros párost, valamint az ugyancsak remekül szereplő Vasast is lepipálták, és végül bronzérmesek lettek.

A Rangadó.hu megkeresésre Margitai Zoltán klubigazgató elmondta, hogy a játékoskeret tagjai közül nem akarnak senkit elengedni a nyári szünetben.

– Minek köszönhető a páratlanul jó tavasz szereplésük?
– Elsősorban Sisa Tibornak. A klub félépítése, a tulajdonosok, a menedzsment évek óta ugyanolyan erős, és ezúttal is ugyanúgy teljesítették, amit megígértek – kezdte Margitai Zoltán. – Ami változott, az leginkább a szakmai vezetés. Tavaly kétéves célt tűztük ki magunk elé, és az első évben teljesítettük, hogy az edző összerakott egy olyan csapatot, amely ezt a szép eredményt elérte. Nem akarom külön fényezni Sisa Tibor szakmai tudását és pedagógiai érzékét, de az el kell mondanom, hogy olyan alapot teremtett, amely bizakodásra adhat okot. Rendkívül családias hangulat alakult ki, és mint tudjuk, a csapategység az egyik legfontosabb dolog a hosszú sorozatokban. Bízom benne, hogy ezen az úton folytatjuk…

– Ezek szerint nem lesznek komoly változások a játékoskeretben?
– Szerintem nem. Egy játékosunknak jár le a szerződése, és túl nagy mozgás valóban nem várható. Nem akarunk senkit elengedni, hiszen most nem az a lényeg, hogy játékosokat értékesítsünk, hanem az, hogy a legjobbjaink itt teljesítsenek, és jussunk fel közösen. Rájuk egyébként számítanánk majd az NB I-ben is, hiszen ha kikaparják a gesztenyét, akkor egyék is meg! Egy-két erősítés biztosan lesz, de neveket még nem tudok mondani.

Olvasói sztorik