Fodor a legvégén döntött

Az NB II 19. fordulójában: Kisvárda–Szolnok 1-0.
NB II, 19. forduló
Kisvárda-Mater Good – Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC 1-0 (0-0)
Kisvárda, 700 néző. Játékvezető: Berger
Kisvárda: Nacsa – Mboussi, Hegedüs T., Bognár Zs. (Molnár R., 56.), Bodnár L. – Farkas M. (Miskolczi, 62.), Nagy B., Fodor A., Üveges (Brankovics, 65.), Irhás – Pavlov. Edző: Révész Attila
Szolnok: Pokorni – Racskó, Magos, Lengyel B., Papucsek – Sipeki, B. Tóth, Hamar (Szepessy, 72.), Fritz, Zsótér (Rokszin, 66.) – Zsolnai. Edző: Kis Károly
Gólszerző: Fodor A. (94.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az erős szél és a hideg ellenére körülbelül hétszáz néző várta a csapatokat a Várkertben vasárnap délután. Lendületesen kezdett a Kisvárda, az első félidő elején több veszélyes helyzetet is sikerült kialakítaniuk a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész egészét tekintve kiegyenlített játék folyt, de a Kisvárda akarata érvényesült.

A második félidő elejét aztán újra a hazai csapat nyomta meg jobban, de így sem sikerült bevennie a szolnokiak kapuját. Aztán a hosszabbítás pillanataiban, amikor már a közönség sem számított rá, Fodor András egy szabadrúgásból legurított labdát bombázott jó 25 méterről a kapuba. Ezzel roppant fontos három pontot szerzett a szabolcsi csapat egy közvetlen rivális ellen, és a Cegléd vereségének köszönhetően elkerült a kiesőzónából – tudósított a Kisvárda honlapja.

Edzői értékelések

Révész Attila, Kisvárda: – A nagy tét miatt nagyon óvatos játék alakult ki. Bebizonyosodott, hogy csatár nélkül nagyon nehéz boldogulni, de az utolsó pillanatban az akarat meghozta a gyümölcsét. Nekünk ez jutott, minden idegszálunkkal harcolni kell a végsőkig.

Kis Károly, Szolnok: – Csak a múlt heti szavaimat tudom megismételni, ezúttal sem érdemeltünk vereséget. Hozzáteszem, ha a csapat a meccs hajrájában többször is szöglethez jut, azt ki kellene tudni használni, nem pedig hagyni, hogy lekontrázzanak belőle bennünket.