NB II

Csányi Sándort az NB II is érdekli

Szerdán tulajdonosi ülést rendeztek Gyirmóton, az MLSZ elnökének részvételével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután jelentős értekezletet rendeztek Gyirmóton: a helyi klubtulajdonosok meghívását elfogadva ülésezett az NB II-es tulajdonosok tanácsa.

Az értekezlet jelentőségét mutatja, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök, Berzi Sándor alelnök, Bánki Erik és Tarsoly Csaba elnökségi tagok, valamint Vági Márton főtitkár és Roskó Zoltán operatív igazgató is részt vett az ülésen.

Margitai Zoltán, az MLSZ NB II-es bizottságának elnöke előadást tartott a másodosztályt érintő kérdésekről. A jelenlévők a többi közt megvitatták a külföldiek és a fiatalok szerepeltetését az NB II-ben, az élvonal és a másodosztály viszonyát – elsősorban a játékosok áramlásának tekintetében –, de esett szó TAO-kérdésekről, versenykiírási és klublicenc problémákról, és fejlesztési tervekről is.

A külföldi játékosok szerepeltetésével kapcsolatban nem született döntés, mert nyolcan igennel, nyolcan pedig nem szavaztak, így nem kerülhetett egyhangú állásfoglalás az MLSZ elé.

A jó hangulatú, konstruktív megbeszélést követően az NB II-es csapatok tulajdonosai közösen tekintették meg a magyar válogatott Finnország elleni mérkőzést az ETO Parkban – írja a Gyirmót FC honlapja.

Olvasói sztorik