NB II

Súlyos sérülés Szolnokon

Az NB II-es csapat kapusának eltört a járomcsontja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden rendezték a Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóit. Szolnokon két NB II-es csapat találkozott, hiszen Kis Károly együttese a Szigetszentmiklóst fogadta. A kiesést jelentő 1-1-es döntetlen mellett még egy fájó ténnyel kellett szembesülniük a szolnokiaknak a lefújást követően: hosszú időre elveszítették kapusukat, Tóth Zoltánt.

A 74. percben egy beívelést követően a kapujából kilépő játékos a levegőben ütközött az SzTK fiatal középpályásával, Vágó Leventével. A lelátóról ártatlan ütközésnek tűnt az eset, ám mindkét játékos a földön maradt. A szolnoki kapust hosszú percekig ápolták, és bár már nem volt több cserelehetősége együttesének, letámogatták a szemmel láthatóan kóválygó hálóőrt, a helyét pedig egy mezőnyjátékos, Antal Gábor foglalta el.

A mentők a Hetényi Géza Megyei Kórházba szállították Tóth Zoltánt, miután szétnyílt a szemöldöke és a szeme alatt is vérző seb volt. A vizsgálatok után rossz hírrel szolgáltak az orvosok, a kapus ugyanis járomcsont-törést szenvedett, és bár nem kellett műteni, minimum egy hónap, mire visszatérhet a pályára. Vágó Leventének egy helyen szakadt fel a fejbőre, és megúszta egy enyhe agyrázkódással – írja a szoljon.hu.

Olvasói sztorik