Hírek

A 94. percben kimaradt a meccslabda

A Szolnok kiesett, miután 1-1-et játszott hazai pályán a Szigetszentmiklóssal.
Ligakupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC – Szigetszentmiklósi TK-Erima 1-1 (1-0)
Szolnok. Játékvezető: Berke
Szolnok: Tóth Z. – Vári, Mile (Antal G., 71.), Papucsek, Fritz – Lengyel B., Balaskó (Sipeki, 57.) – Magos, Szepessy, Rokszin (Hamar, 57.) – Zsolnai. Edző: Kis Károly
SzTK: Sánta – Csikortás, Kornis, I. Jakovljevics, Ducsics (Khous, 32.) – Bonifert, Vágó L. (Kollega, 75.), Sipos B., Deutsch – Takács T. (Puskás, 60.), Majoros. Edző: Csurka Zoltán
Gólszerzők: Zsolnai (tizenegyesből 44.), illetve Khous (61.)
Kiállítva: Bonifert (86.)
Továbbjutott: Szigetszentmiklós (1-1, idegenben lőtt góllal)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A gól nélküli első mérkőzéshez hasonlóan a visszavágó is jó iramban kezdődött. A szolnokiak abszolút mezőnyfölényben játszottak, de számottevő gólhelyzetet nem alakítottak ki. A folytatásban kiegyenlítetté vált a találkozó, de a hajrában végre megélénkültek az események.

A 33. percben Majoros lőhet közelről, de Tóth Zoltán védeni tudott. A 41. percben Vári Barnabás eresztett meg egy komoly bombát 25 méterről, Sánta először kiejtette, majd rávetődött a labdára. A szünet előtt Csikortás szabálytalankodott Magossal szemben a tizenhatoson belül, ezért a játékvezető büntetőt ítélt, amit Zsolnai Richárd értékesített (1-0).

Az 52. percben Bonifert került ziccerbe, tíz méterről próbálkozhatott, de Tóth ezt is védte. A 61. percben Csikortás bombáját nagy bravúrral védte Tóth Zoltán, de a kipattanót Khous a hálóba kotorta egy méterről. A 74. percben Tóth Zoltán és Khous ütközött a levegőben. A hazaiak játékosát ápolni kellett, és az orvos nem is engedte vissza. Mivel már mindhárom cserelehetőségüket kihasználták, tíz emberrel fejezték be a találkozót, és a rutinos védő, Antal Gábor állt a kapuba. A 85. percben Bonifert sárga lapot kapott, majd egy perccel később sípszó után rúgta el a labdát, ezért villant a második sárga is, és a piros.

A 94. percben kihagyta a meccslabdát a Szolnok: Lengyel Béla beadására Szepessy érkezett, és egy méterről a kapu mellé lőtt, maradt az 1-1, ami azt jelenti, hogy idegenben lőtt góllal a Pest megyeiek jutottak tovább – tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik