NB II

Nánási Balázs is távozott

A ZTE-től a Vasasba tart a 24 éves védő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Közös megegyezéssel távozott Nánási Balázs – tájékoztatta a ZTE honlapját kedden Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

– Sajnos az ismert nehézségek miatt egyre nehezebb a munkára koncentrálnunk, ha néhány nap alatt nem oldódik meg a helyzetünk, akkor sajnos lépnünk kell. Nem tagadom, nekem is van több helyről ajánlatom, az idő pedig fogy, a héten döntenem kellene. Nem mindenáron akarok elmenni, de nem tehetek mást, ha nem lesz jövőképe a klubnak – mondta ugyanott január végén Nánási. A 24 éves védő korábban a Nyíregyháza csapatában is szerepelt.

Nánási egyébként már a nyolcadik távozó a ZTE FC őszi keretéből. Lendvai Miklós vezetőedző a zaol.hu oldalon úgy kommentálta játékosa távozását, hogy aki el akar menni, azt nem szabad marasztalni.

– Nincs aláírt szerződésem, de szándékaim szerint a Vasashoz szerződök. Eddig vártam, de most fogalmazódott meg bennem a döntés, hogy váltanom kell. Szerettem volna itt játszani, de most sem látom az alagút végén a fényt. Amikor visszajöttünk a téli pihenőről, azt reméltem, hogy rövid időn, egy-két héten belül pozitív folyamatok indulnak meg a klubnál, de egyelőre nincs semmi konkrétum. Sajnálom, mert jó közösség alakult ki – mondta kedden Nánási Balázs.

Szintén keddi hír, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága a ZTE-t, mint visszaesőt, Simon Antal vezetőedzővel szemben pénzügyi tartozás miatt százezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Az MLSZ honlapján közzétett határozat nem említi, hogy a ZTE FC átigazolásból való kizárását megszüntették volna, pedig a klub hétfői közlése szerint Simon Antalt kifizették. Lendvai szerint jó lenne, ha igazolhatnának, mert képben van egy-két fiatal játékos, akik szívesen szerződnének Zalaegerszegre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik