NB II

Hazatért a Dunaújváros

Az NB II második helyezettje egy hetet töltött Törökországban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn hajnalban hazaérkezett a törökországi edzőtáborozásról a Dunaújváros PASE, amely egy hetet töltött Antalyában, és két nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott.

– Ideális körülmények között, kitűnő talajú pályákon, a szakvezetés által előzetesen eltervezett munkát végezte a csapat. A két edzőmérkőzés is jól szolgálta a felkészülésünket – mondta a klub honlapján Sztanó Miklós elnök. – Szerencsére majdnem mindenki végigdolgozta az egy hetet, csupán a térdsérüléssel bajlódó Lázár Zsolt végzett olykor könnyített munkát.

Előbb a román másodosztály hatodik helyén álló CS Metalul Resita ellen játszott 1-1-et a DPASE, amelynek gólját Sárközi Norbert szerezte Petneházi Márk szögletéből. Később a cseh első osztályban tizenkettedik FC Zbrojovka Brno együttesét Urbán Gábor és Hajdók Gábor találatával 2-0-ra legyőzték.

A hazatérés után ismét hazai környezetben készül a bajnoki rajtra a Dunaújváros. Szerdán délelőtt a Ferencváros második csapatához utaznak, szombaton pedig a Videoton II ellen játszanak. A tervek szerint jövő szerdán a Soroksár látogat Dunaújvárosba, a bajnoki főpróba pedig február 22-én lesz a Bp. Honvéd ellen.

Olvasói sztorik