NB II

Gyenge meccsen nyert a ZTE

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Zalaegerszegi TE FC – Nagyatád 1-0 (0-0)
Zalaegerszeg
ZTE: Czirjék – Preklet, Nánási, Potyi, Kocsis – Frizoni, Kovács L., Holdampf, Tanque – Simonfalvi, Tóth L. Cserék: Kalmár, Kovács G., Bogunovics, Szántó, Tóth L., Simonfalvi, Bíró, Latin. Edző: Lendvai Miklós
Gólszerző: Simonfalvi (52.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Negyedik téli edzőmeccsén a harmadosztályú Nagyatád csapatát fogadta a ZTE.

Az ötödik percben Frizoni beadása után Kovács László feje elől kapta le a labdát a vendégek kapusa. Három perccel később Czirják védett egy 19 méteres kapáslövést. A 11. percben egy védőn megpattanó beadás után Tanque fejelte át a labdát a kapus felett, de egy nagyatádi védő a gólvonalon tisztázott A 16. percben Tanque pörgette fel magának Frizoni lapos beadását, de a fejese gyengére sikerült.

A 25. percben Nánási szabadrúgását a kapus kiütötte, a szöglet után Tanque lövését blokkolták. Két perc elteltével Tanque 25 méteres szabadrúgását védte a kapus, majd a 28. percben a brazil játékos 16 méteres lövését is bravúrral hárította. A 34. percben Frizoni passza után Tanque lövését blokkolták. A szünetig hátralévő időben már csak veszélytelen próbálkozásokra futotta a ZTE erejéből.

Az 52. percben a nagyatádi kapus rossz kijövetele után Simonfalvi fejelt a kapuba. A vendégek kapustámadást reklamáltak, de a játékvezető megadta a gólt (1-0). A 63. percben a vendégek nem tudtak élni elképesztő ziccerükkel: az emelési kísérlet nagyon gyenge lett, Kalmár a gólvonal előtt meg tudta fogni. A 77, percben hibázott egy vendégvédő, de a ziccerben kilépő Szántó lövését kivédte a kapus. A 84. percben Simonfalvi fejese után Bíró öt méterről elrontotta a ziccert.

Borzasztóan gyenge színvonalú meccsen nehézkesen sikerült nyernie a ZTE-nek, egy véleményes góllal. Az előrejátékban nagyon gyenge voltunk az NB II-es csapat – tudósított a zalaegerszegiek szurkolói honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik