NB II

Oláh Lóránt góllal debütált

Behavazott mérkőzésen nyert a Kozármisleny a Kapusvár U21 ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán délelőtt az NB II-es Kozármisleny a Kaposvár U21-csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen. Eduardo Almeida együttesében bemutatkozott a két legújabb igazolás, Oláh Lóránt és Fitos László is.

Nem éppen ideális körülmények vártak a csapatokra: a havazás miatt ugyanis csúszós, hóval fedett pályán kellett megrendezni a mérkőzést. A Kozármisleny honlapjának beszámolója szerint azonban így is hasznos meccset vívtak a felek, amelyet a hazai együttes Nagy Krisztián, és a csereként bemutatkozó Oláh Lóránt góljával 2-0-ra megnyert.

Eduardo Almeida, a Kozármisleny vezetőedzője: – Amit az edzéseken gyakoroltunk, azokat az elemeket szerettük volna mérkőzésen is viszont látni. Jó meccs volt, nagyszerű próbatétel, a csapat jól oldotta meg a feladatát, azt csinálták a játékosok, amit kértünk tőlük.

Felkészülési mérkőzés

Kozármisleny SE – Kaposvár U21 2-0 (0-0)

Kozármisleny. Játékvezető: Zierkelbach
Kozármisleny: Sólyom (Helesfay) – Kiss M., Fellai, Vattai (Tar), Fenyvesi – Kovács T. (Peku), Nagy E. (Vituska) – Cziráki (Fitos), Kovács D. (Szabó B.), Nagy K. (Pap R.) – Varga B. (Oláh). Edző: Eduardo Almeida

Gólszerzők: Nagy K., Oláh

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik