NB II

Soproni vereség a Győrtől

Az SVSE hazai pályán 2-1-re kikapott a Győri ETO II együttesétől, edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését az NB II-es Sopron, amely a győri fiatalokat látta vendégül. Az SVSE honlapján Supka Attila szakmai igazgató elmondta, hogy ebben az időszakban elfogadható a mutatott játékuk.

– Két különböző félidőt láttunk. Az elsőben a játékunk a félidő közepétől egyre jobb lett, voltak lehetőségeink, büntetőt hibáztunk – kezdte Supka Attila, a Sopron szakmai igazgatója. – Ebben a periódusban ez a játék elfogadható, sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban a játékosokkal. A második játékrészben a fiatalok kaptak lehetőséget, ott már előjöttek azok a hiányosságok, amik egy-egy ilyen mérkőzésen kellenek. Építjük tovább a kis csapatunkat, és bízunk abban, hogy az elkövetkezendő időszakban már úgy tudunk mérkőzéseket játszani, hogy frissebben, fittebben a bajnokságra már megfelelő állapotba legyünk.

Felkészülési mérkőzés

Soproni VSE-GYSEV – Győri ETO FC II 1-2

Sopron, 60 néző

SVSE: Halasi – Pados, Baranyai, Sifter, Czár – Horváth A., Varga G., Deme, Faggyas – Erdélyi, Szabó L. Cserék: Heinrich, Tóth M., Maráczi, Németh L., Nyilasi, Balázs, Szabó Zs., Pető, Horváth Á., Mészáros. Edző: Supka Attila

Gólszerzők: Mészáros, illetve Illés, Farkas

Olvasói sztorik