NB II

Újabb távozó Kisvárdáról

Kapacina Valér nem marad az NB II-es csapatnál, mert nem kapott elég játéklehetőséget.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tavaly nyáron került Kisvárdára a kispesti akadémiáról kölcsönben érkező Kapacina Valér, de tudott alapemberré válni, ezért ő maga kérte szerződésének felbontását, és visszatért a Honvédhoz.

– Húszéves vagyok, játékra éhes, nem a kispadon és a lelátón szeretnek ülni. Nem érzem úgy, hogy kaptam volna elég lehetőséget, ezért mindenképpen váltani akartam a további fejlődésem érdekében. Hogy mit hoz a jövő, még kérdéses, de megfelelő ajánlat esetén a váltás sem elképzelhetetlen – nyilatkozta a Kisvárda FC honlapján a fiatal játékos.

A másodosztályú csapattal készül a már hivatalosan leigazolt Venczel Balázs, valamint több kiszemelt, köztük Irhás Ignác és Mokánszki Norbert is.

– Venczel Balázs már a mi játékosunk, Irhás Ignác esetében pedig szóbeli megállapodásunk van, de a szerződés aláírásáig nem beszélhetünk konkrétan arról, hogy már a játékosunk lenne. Mokánszki Norbert esetében további edzések kellenek, hogy eldöntsem, erősítést jelentene-e a leigazolása – mondta Révész Attila szakmai igazgató.

A hétfői edzésen jelen volt a Nyíregyháza által megkeresett Fodor András, viszont hiányzott Myke Bouard Ramos, és a sokak által várt Simek Péter is. Az edzésen megjelent az Achilles-ín szakadást szenvedett Pálvölgyi Balázs is.

– Myke január tizennyolcadikán érkezik, és akkor kapcsolódik be a munkába. Neki hosszabb kimenőt adtunk a hazautazás és az azt követő akklimatizáció miatt – magyarázta Révész Attila. – A játékos ügyében az MTK felvette a kapcsolatot a klubbal, de úgy vélem, ha ő és Fodor is elmenne, akkor nem lenne értelme csinálnunk ezt az egészet. Itt nem egyéni érdekeket kell nézni, nem azt, hogy mennyi pénzt kaphatnánk értük, hanem a csapat és a város érdekeit.

Olvasói sztorik