NB II

Szolnokra szerződött Racskó Roland

Pedig az élvonalbeli Lombard Pápa is csábította...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint arról korábban már hírt adtunk, a Lombard Pápa szemet vetett a harmadosztályú Csákvár 24 éves középső védőjére, Racskó Rolandra. Az élvonalbeli klub mellett az elmúlt napokban felbukkant egy újabb kérő is, hiszen az NB II-es Szolnoki MÁV FC is bejelentkezett a játékosért.

Az események innentől felgyorsultak: miután a szolnokiak szakvezetője, Kis Károly korábban Pakson együtt dolgozott a hátvéddel, a személyes ismeretség döntőnek bizonyult a tárgyalások során.

– Roland pénteken jelezte, eldöntötte, hogy a szolnokiak ajánlatát fogadja el – nyilatkozta a csákvári klubhonlapon Nagy Sándor klubtulajdonos. – Bár érvényes szerződése van klubunkkal, úgy döntöttünk, nem gördítünk akadályt távozása elé, s megfelelő ajánlat esetén elengedjük. Miután rövid úton sikerült megegyeznem a MÁV FC vezetőivel, hivatalosan is eldőlt, játékosunk tavasszal már a Szolnok együttesét erősíti.

Ez azt jelenti, hogy Racskó Roland január hetedikén már a Tiszaligetben kezdi a felkészülést a tavaszi idényre.

Gelei Vince (Diósgyőr), Burucz Barna (Dunaújváros) és Csordás Szabolcs (Nyíregyháza) után immár negyedik fiatal csákvári játékos kap szerződést fél év alatt a magasabb osztályban.

Egy játékost kölcsönadtak

Pénteken késő délután újabb egy fővel csökkent az NB III Nyugati-csoportjában listavezető Csákvár kerete.

– Katona Lajost tavaszra, fél évre kölcsönadtuk a megyei bajnokságban szereplő Velence együttesének. Nem mondunk le róla végleg, figyelemmel követjük az elkövetkező hónapokban a teljesítményét, s a nyáron visszavárjuk Csákvárra – mondta Nagy Sándor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik