NB II

„Egyslágeres sztárok vagyunk”

A NB III-as Szeged-Grosics két játékosa, Gadó Gábor és Ikotin Gábor a könnyűzenei piacra készülnek betörni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmadosztályú Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatának két játékosa, Gadó Gábor és Ikotin Gábor megunta az edzések és a meccsek monoton váltakozását, és nekiálltak zenélni. Nem példa nélküli dolog, hogy futballisták zenélésre adják a fejüket. Elég ha Széki Attilára gondolunk, aki Újpesten játszott, de megfordult Kecskeméten is, jelenleg viszont Curtis néven fut be egész szép karriert a popszakmában. De ott van még a debreceni Sándor Tamás, Dombi Tibor kettős, vagy külföldön Asamoah Gyan, aka Baby Jet – írja a kte.taccs.hu.

A 24 éves Gadó Gábor korábban megfordult a Diósgyőr, a Siófok, az FC Fehérvár és a Kozármisleny csapatában is. A Rangadó.hu érdeklődésére a komolyságot nélkülöző beszélgetés során elmesélte, hogy néhányan nagyon gyengének minősítették zenei produkciójukat, de a többségnek tetszett.

– Hogy jött az ihlet, hogy összeállnak a csapattársával?
– Mindketten zenéltünk már külön-külön utakon, majd gondoltuk, hogy összedobunk valamit közösen – kezdte Gadó Gábor.

– Mikor jön a következő sláger?
– Mi még csak egyszámos sztárok vagyunk – folytatta Gadó, és közben csapattársai már el is indították a Menj című slágert a háttérben.

– Ezek szerint nem is nagyon foglalkoztak a dologgal?
– Nem nagyon, de poénnak jó volt ez a dal.

– Készül új produkcióval a formáció?
– Most egy komolyabb turnét is tervezünk Európa-szerte, de már Kanadából is érkezett felénk megkeresés. A VIVA tévé is szeretné, ha mi lennénk az új arca a csatornának, de erre nincs szükségünk – folytatta a Szeged-Grosics futballistája, s közben csapattársa, Ikotin Gábor hangosan nevetett a válaszain.

– A közvetlen környezetük díjazta a produkciót?
– Páran mondták, hogy nagyon gyenge, de a többségnek tetszett. Az edzőnk, Nyilas Elek azt mondta, hogy ilyen jó zenét még életében nem hallott – közben egyre hangosabb nevetés tör ki a gyulai öltözőben.

– A turné előtt kijön azért egy lemez?
– Persze. A napokban több lemezre szóló szerződést fogunk aláírni. Körülbelül harminc-negyven albumot szeretnénk megjelentetni, mondjuk évente egyet.

https://www.youtube.com/watch?v=wQCxs5fD4eo

– A pályán milyen céljai vannak idén?
– Egyelőre szeretnénk minden mérkőzést megnyerni, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.

– Van esélyük megelőzni az éllovas Soroksárt?
– Ha nem rontjuk el a meccseket, mint ahogyan eddig tettük, akkor nem lehetetlen. Volt pár döntetlenünk, így néhány pontunk bennragadt, de most jön a téli szünet, és ha jól erősít a csapat, akkor van sanszunk.

Olvasói sztorik