NB II

Döntetlen, helyzetek nélkül

Az NB II 16. fordulójában: Tatabánya–Békéscsaba 0-0.

Kapcsolódó cikkek

NB II, 16. forduló
FC Tatabánya – Békéscsaba 1912 Előre SE 0-0
Tatabánya, 200 néző. Játékvezető: Botló
Tatabánya: Farkasdi – Almási, Páles, Szamosszegi, Radnai – Bakos (Besztercei, 78.), Ludánszki, Móri, Ferkó Cs. (Kis Sz., 63.) – Szabó B., Kovács I. Edző: Bozsik Péter
Békéscsaba: Póser – Tolmbaye, Szűcs I., Balog Zs., Király P. (Tölgyesi, 76.) – Mészáros L., Juhász Gy., Leucuta (Pantovics, 80.), Pozsár – Lucas (Soós, 89.), Mosquera. Edző: Pásztor József

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 16. percben Ludánszki lövése volt az első próbálkozás a mérkőzésen, de a tatabányai játékos harminc méterről leadott bombája csúnyán célt tévesztett. A 26. percben veszélyeztetett a Békéscsaba. Tolmbaye lövését Páles blokkolta, így gól helyett szögletet harcolt ki a vendégcsapat. A 39. percben Ferkó lépett ki ziccerben, de tíz méterről Póserbe lőtt, így nem született gól az első félidőben.

Az első játékrész gyenge mezőnyjátéka után felpörögtek a csapatok. Az ötvenedik percben a békéscsabai Pózsár tüzelt, de lövése elkerülte a bal felső sarkot. Az 55. percben Juhász fejese kerülte el centikkel a hazaiak kapuját. Tovább nyomott a Békéscsaba, de a mezőnyfölény nagyrészt veszélytelen szögletekben mutatkozott meg.

A 74. percben a Tatabánya is jelezte, hogy a pályán van. Szabó lőtt 16 méterről, de Póser hárítani tudott. A hátralévő időben egyik csapat sem tudott komoly gólhelyzetet kidolgozni, így a közepes színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született – tudósított az onlajnok.com.

– Színvonaltalan, gyenge mérkőzés volt, elképzelés nélküli játékkal. Az első félidőben egy tatabányai lövés ment kapura. Számomra felháborító, hogy így állnak hozzá a játékosok, holott nehéz helyzetben van a csapat. A második felvonásban sem történt sokkal több dolog. A tatabányaiak talán többet próbáltak támadni, de eredménytelenül. A békéscsabaiak jól megszervezték a védekezésüket, az első félidőben sokat volt náluk a labda, beívelésekkel próbálkoztak, de helyzeteket nem tudtak kialakítani – mondta a Rangadó.hu szakértője, Csapó Károly, a Tatabánya egykori válogatott játékosa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik