NB II

Magabiztos győri siker

Az NB II negyedik fordulójában: Gyirmót–Szigetszentmiklós 2-0.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kapura veszélyesen kezdte a Gyirmót a találkozót, Beliczky többször is helyzetbe került, de az első negyedóra rohamai után még mindig 0-0 állt az eredményjelzőn. A 20. percben aztán az előbb már említett Beliczky csúsztatott meg egy beadást, ami így Papp elé került, aki öt méterről nem hibázott, 1-0. Az első félidőben inkább állított helyzetek után forogtak veszélyben a kapuk, Deli és Sánta is szabadrúgások után volt leginkább foglalkoztatva.

A második játékrész is gyirmóti rohamokkal indult, két perccel a kezdés után Lázár tekert fölé egy kavarodás után. Az 54. percben megduplázta előnyét a hazai csapat: ismét Beliczky hozta helyzetbe Papp Kristófot, aki a védők közül kilépve a kapus mellett a hálóba lőtt. A gól után sem vett vissza tempóból Sisa Tibor együttese, de az utolsó passzokba, labdaátvételekbe rendre hiba csúszott, a lelassult támadásokat pedig rendre semlegesítették a szigetszentmiklósi védők.

A vendégek az utolsó percekben kiszabadultak a szorításból, és többször is veszélyes támadásokat vezettek, de hol Deli kapus, hol a hazaiak védelme oldotta meg remekül a feladatát, így maradt a 2-0-s eredmény.

– Küzdelmes meccs volt, amelyen ennyivel jobb volt a Gyirmót, főleg gyorsaságban. Erre jó példa Papp Kristóf második gólja, amit leginkább a gyorsaságának köszönhet. Nem lehet mondani, hogy túl sok helyzet adódott, bár volt néhány átlövés, de mindig elakadt. Igyekezett, próbálkozott a Szigetszentmiklós is, de számottevő ziccert nem tudott kidolgozni – mondta a Rangadó.hu szakértője, az olimpiai bajnok Palotai Károly, egykori kiváló játékvezető.

NB II, 4. forduló

Gyirmót FC – Szigetszentmiklósi TK-Erima 2-0 (1-0)

Gyirmót. Játékvezető: Berke.

Gyirmót: Deli – Kardos, Graszl, Balog Z., Farkas M., – Erős, Cseri (Magasföldi, 61.), Papp K. (Sós, 81.), Lázár P. – Beliczky, Oross (Fejes J., 75.) Edző: Sisa Tibor

SzTK: Sánta – Stipe, Kornis, I. Jakovljevics (Pilavdzics, 69.), Pollák – Kvekveskiri, S. Jakovljevics, Nagy J., Zsivóczky N. – Kollega (Khous, 70.), Fekete Á. (Takács T., a szünetben). Edző: Zoran Kuntics

Gólszerzők: Papp K. (22., 54.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik