NB II

Keretet hirdettek Tatabányán

Lezárult a felkészülési, és ezzel lényegében az átigazolási időszak is az NB II-es csapat számára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jelenlegi keret véglegesnek tekinthető, igaz, augusztus 31-ig még nyitva van az igazolási piac – írja a klub honlapja.

A vezetőség a tavaszi szezon remek hajráját követően együtt akarta tartani a bajnokság végére igazi csapattá formálódó keretet, ennek megfelelően még a nyári szünet előtt megkezdődtek az egyeztetések a lejáró szerződésű játékosokkal. Dombai András, Almási László, Ferkó Csaba, Móri Tamás, Kovács István, Bakos Szabolcs, Kis Szabolcs és Weitner Ádám meghosszabbította a szerződését, de többen a távozás mellett döntöttek.

Böjte Attila felhagyott a profi labdarúgással, a kölcsönjátékosok közül Izing Martin, Huszák Tamás, Oláh Gergő, Frank Richárd és Skriba Máté is visszatért a klubjához. A szakmai stáb döntése alapján Szekér Dávidtól, Mladen Csovicstól, Gyulai Gergelytől és Szappanos Pétertől elköszönt a vezetés. Bár marasztalták Tatabányán, végül máshol folytatta pályafutását Törtei Tamás, Djordje Djurics, Hegedüs Norbert és Tóth Gergő.

A távozók vártál nagyobb száma miatt P. Nagy Lászlónak számos próbajátékost kellett megnéznie a felkészülés első periódusában.

Végül szerződést kapott Szamosszegi Gábor (Szigetszentmiklós), Páles Tamás (Vác), Radnai György (Szeged), Ludánszki István (Balmazújváros) és Szabó Bence (Eger). Kölcsönvették az MTK-tól Beszterczei Attilát.

A Sárisáp csapatától érkezett Farkasdi Bertalan, Bozsik József, Szabó Richárd és Szűcs László, míg közvetlenül a TASK utánpótlásából Polyák Ferenc, Szepesi Bence és Wágner Dávid kapott profi szerződést. A keret a Ferencváros-nevelésű, de legutóbb a Pénzügyőrben játszó Gyürki Gergő leigazolásával vált teljessé.

A változások a szakmai stábot sem kerülték el. Hosszú idő után távozott a klub éléről Bolla Krisztián ügyvezető-igazgató, akit Bozsik Péter váltott a pozícióban. Érdekesség, hogy ő ezzel párhuzamosan maradt a tartalékcsapatnak tekinthető Sárisáp vezetőedzője is. Vincze István szakmai igazgató visszatért Felcsútra, távozásával a pozíciója megszűnt. P. Nagy László és Plotár Gyula természetesen folytatja a tavasszal megkezdett munkát, míg a technikai vezetői feladatokat Veér Zoltán látja el a jövőben a csapat mellett.

Olvasói sztorik