NB II

Genovai mészárosok

A Sampdoria 6-1-re győzött a Sopron elleni felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Soproni VSE-GYSEV – UC Sampdoria (olasz) 1-6(0-4)
Sopron, 2000 néző. Játékvezető: Böcskei
Sopron: Halasi – Fazakas, Bognár, Tóth M., Czár – Sifter, Németh L., Varga G., Gaál – Erdélyi, Szabó L.
Csere: Heinrich – Horváth A., Bali, Baranyai, Deme, Fazekas, Maráczi, Pados, Szabó Zs., Mészáros M., Pető, Soós, Török
Sampdoria: Da Costa – Costa, Kristic, Sansone – Berardi, Obiang, Palombo, Eder, Eramo – Gastaldello, Gavazzi.
Csere: Falcone – Bartosz, Renan, Castellini, Mustaif, Pozzi, Gabiiadini, Wszolek, Martinelli, Sorianto, De Silvestri, Gentsoglou.
Gólszerzők: Pető B. (90.) ill. Eder (8.), Sansone (9.), Eramo (12.), Pozzi (51., 11-esből, 55.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bükön edzőtáborozó Sampdoria kedden 2-1-re kikapott Szombathelyen a Haladástól, pénteken pedig az NB II-es SVSE vendégeként lépett pályára.

A meccs kezdetére az izzó napsütés erőteljes széllé változott. A Sampdoria második magyarországi fellépésére így is bő kétezren váltottak jegyet a soproni stadionban. Bekezdett a Samp: a nyolcadik percben Berardi ment el a bal szélen, visszagurított a tizenhatosra, ahol Eder érkezett és lágyan jobb belsővel a bal felső sarokba tekert. Parádés gól volt (0-1).

Egy perc múlva a jobb szélen futott az olaszok akciója, a középre adott labdát pedig Sansone bólintotta a bal alsóba (0-2). A 12. percben Costa a változatosság kedvéért balról adta be és a hosszún Eramo érkezett: a lövés és a fejes után ő egy harmadik érvényes testrészt mutatott be, mellel juttatta a hálóba a beadást (0-3). Nem is lehetett más az eredmény az első negyedórában, ugyanis alig volt a labda a Sopronnál. A 25. percben Eder szerzett labdát a soproniak harmincasán és az ötösig gyalogolt be vele, ahol a kirontó Halasi mellett a bal alsóba passzolt (0-4).

A fordulás után az 51. percben büntetőből növelte előnyét a talján együttes: Pozzi lőtt a jobb alsóban a mészpöttyről. Négy perc múlva ugyanő kapott labdát a tizenhatoson belül, és futsalos módjára beforgatta védőjét, majd 12 méterről a léc alá bombázott (0-6). A végjátékban – ahogy Szombathelyen is – megint kihagytak az olaszok. Deme Imre hosszúra érkező beadását Pető Benjámin szép mozdulattal, csukafejessel juttatta a bal alsó sarokba (1-6).

A Sampdoria végig nagy fölényben játszott és ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik