NB II

Kettőt igazolt a Vasas

Bár Algériából is volt ajánlata, a családi kupaktanács miatt Remili Mohamed visszatért Angyalföldre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb játékossal bővült az NB II-es Vasas kerete. A 28 éves Remili Mohamed nem ismeretlen Angyalföldön, hiszen a 2009–2010-es bajnoki szezonban húsz mérkőzésen már szerepelt a csapatban. A korábban az utánpótlás-válogatottban is megfordult támadó a napokban szerződést bontott az Újpesttel, régi-új klubja pedig azonnal lecsapott rá.

A szélső középpályás Algériában született, ám Magyarországon nevelkedett, a Szolnoki MÁV-ban, illetve az MTK-ban. Nyolc éve profi játékos, eddig a Vasas mellett megfordult az élvonalbeli Lombard Pápában és Újpesten, illetve Szolnokon is. Közel száz élvonalbeli meccs van a háta mögött, ezeken 16 gólt szerzett.

– Bár volt ajánlatom szülőhazámból is, a családi kupaktanács úgy döntött, hogy most, gyermekünk születése után néhány hónappal nem vágunk bele az idegenlégiós-életbe – nyilatkozta a Vasas FC honlapján a két éve még az algériai szövetségi kapitány által is megfigyelt Remili. – Ismerős közegbe kerültem, hiszen három éve már szerepeltem Angyalföldön, s ez megkönnyítheti beilleszkedésemet. Az elmúlt évem nem úgy alakult Újpesten, ahogy szerettem volna, most a teljesítményemmel, a góljaimmal akarok bizonyítani. Nem csak a Vasasnak, nekem is hasonlóan komoly terveim vannak a labdarúgásban: ahogy új csapatom, úgy én is szeretném újra építeni magam, mindketten az élvonalba, az NB I-be vágyunk.

A Vasas másik érkezője Izing Martin, a 21 éves védő is aláírta a szerződését. Szükség lesz a jó teljesítményére, hiszen az előkészületi mérkőzések alapján a másodosztályú csapat gyenge pontja a védelem. A fiatal játékos Tatabányáról érkezett, oda a Videoton adta kölcsön.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik