NB II

Próbajátékosokkal nyert a ZTE

A Zalaegerszeg hazai környezetben 4-1-re győzött a Veszprém ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai felkészülési mérkőzésen Petrók Viktor és Huller Ádám is pályára lépett a ZTE FC csapatában. A 31 éves védő a Kaposvár csapatával évekig játszott az élvonalban, legutóbb a Szeged játékosa volt. A 19 éves támadó az MTK nevelése.

Simonfalvi Gábor válla kifordult az első ausztriai edzőmeccsen, ezért csak egyéni, nem labdás edzéseket végezhet nagyjából két hétig. Nagy Zoltán Dániel agyrázkódást szenvedett, Kocsis Adriánnak a combizma húzódott meg, és a korábban megsérült Pál Dávid is egyéni edzéseket végez még – írja a zaol.hu.

Ugyancsak a ZTE FC-vel készül Czirjék Zoltán, aki legutóbb a Puskás Akadémia FC kapusa volt. Szeretné őt megszerezni a zalai klub, ezért egyeztetnek vele is.

Ami a szerdai, Veszprém elleni meccset illeti, a ZTE a kezdés után azonnal gólt szerzett! Vayer Gábor húsz másodperc után betalált (1-0), de utána nem sok minden történt. A Veszprém gyors kontrákra épített, a hazai támadások pedig hatástalanok voltak. A 27. percben Darko Pavicsevics tizenegyesből volt eredményes, két perccel később pedig Grbics beadását bombázta a bal sarokba (3-0). A 39. percben Babati bombagólja következett (4-0), majd Vayer kapufája zárta az első félidőt.

A 49. percben szépített a Veszprém: egy kiugratást követően Horváth Benjámin lőtte el a labdát a kifutó Jahics kapus mellett (4-1). A középkezdés után Huller Ádám lőtt kapufát. A második felvonás meglehetősen eseménytelenre sikeredett, Kovács Gergőnek volt egy ígéretes lövése, majd a 85. percben Szegleti beadását Grbics fejelte a felső lécre – tudósít a klub honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Zalaegerszegi TE FC – Veszprém FC 4-1 (4-0)

Zalaegerszeg

ZTE: Vlaszák – Kovács G., Bogunovics, Petrók, Hajdú N. – Máté I P., Grbics, Vayer, Babati – Szegleti, D. Pavicsevics Cserék: Jahics, Czirjék, Frizoni, Vágó L., Nagy Z., Bíró, Huller. Edző: Simon Antal

Gólszerzők: Vayer (1.), D. Pavicsevics (tizenegyesből 27., 29.), Babati (39.), illetve Horváth B. (49.)

Olvasói sztorik