NB II

Simonfalvi megsérült

A ZTE játékosa gyors és szerencsés sérülést szenvedett az ausztriai edzőmérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este óta az ausztriai St. Ulrich am Pillersee-ben edzőtáborozik az NB II-es Zalaegerszeg keret, amely első felkészülési mérkőzésén 3-0-ra kikapott egy azerbajdzsáni csapattól – írja a zaol.hu.

A találkozó rosszul kezdődött a zalaiak számára: a 14. percben Simonfalvi Gábor rosszul fogott talajt, rögtön le kellett cserélni, s miután a kifordult vállát a helyszínen nem sikerült helyrerakni, kórházba kellett szállítani. Az ellenfél tíz percre rá szerencsés góllal szerzett vezetést: a csereként pályára lépett Bogunovicson megpattant lövés a tehetetlen Jahics kapujába vánszorgott. A letámadást előszeretettel alkalmazó Simurq a szünetig még két gólt ért el. A második félidőben az eredmény már nem változott.

Simonfalvi Gábornak az első vizsgálatok szerint törése és szalagszakadása sincs. A folytatásban elsősorban edzések várnak a zalaegerszegiekre, szombaton pedig egy újabb mérkőzés, a török élvonalbeli Rizespor ellen.

– Simonfalvi sérülése rányomta a bélyegét a meccsre. Több koncentrálási hibát követtünk el, ezeket a masszív azeriek kihasználtak. Ma reggel is edzettünk, ennek ellenére jó meccset játszottunk. A fiatalok biztatóan mozogtak. A mérkőzésen kevés helyzet alakult ki – mondta a klub honlapján Simon Antal, vezetőedző.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Simurq (azerbajdzsáni) – Zalaegerszegi TE FC 3-0 (3-0)

Fieberbrunn, Ausztria

ZTE: Jahics – Simonfalvi (Bogunovics), Nánási, Kovács G., Kocsis – Máté I P., Tóth – Szegleti, Grbics – Vayer, D. Pavicsevics. Edző: Simon Antal

Olvasói sztorik