NB II

Horrorisztikus sérülés az újoncnál

Egy súlyos eset miatt félbeszakadt a Kisvárda és az újpesti U21 felkészülési mérkőzése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Edzőmeccset játszott egymással az NB II-ben újonc Várda SE, valamint az UTE U21-csapata. Sajnos a mérkőzést nem játszották végig, ugyanis a szünet előtt két perccel, az újpestiek külföldi csatára csúnyán rácsúszott a hazai Spekker Tamás támaszkodó lábára.

„Először senki nem gondolt semmi komolyra. Csak aztán derült ki, hogy mennyire súlyos a dolog, amikor Spekker megpróbált felállni és a lába kiment alóla. Akkor már mindenki tudta, hogy nagy a baj. Hívták is egyből a mentőt. A két csapat játékosai is döbbenten és sajnálkozva figyelték, ahogy Tamás a földön fekve rémülten és fájdalmában ordít” – írja a Várda SE honlapja.

Mivel a félidőből már csak két-három perc volt hátra, a játékvezető lefújta a játékrészt, majd a két csapat kérésére az egész meccset.

„A félelmünk sajnos igazolódott, Spekker lábát szó szerint kettétörték. A kórházba szállítás után, megalapították hogy a szárkapocscsontja és a sípcsontja is eltört. Sajnos meg kell műteni” – írja a cikk, majd hozzáteszi, hogy az operációra még csütörtökön sor kerül.

Ki volt a lábtörő?

A Várda SE honlapjának cikke szó szerint így fogalmaz: „az újpestiek színes bőrű csatára csúnyán rácsúszott Spekker Tamás támaszkodó lábára.”

A választ a szon.hu tudósítása adta meg: „Az abszolút sportszerű légkörű összecsapás gól nélküli döntetlenre állt, amikor az első játékrész utolsó percében az újpestieknél próbajátékon lévő francia Doucoure Mamadou amúgy piros lapot érő belépőjét követően Spekker Tamás súlyos sérülést szenvedett.”

A Szabolcs Online azt írja, a 32 éves balszélső ordított a fájdalomtól, sérült lába riasztó képest festett, a játékos szabályosan sokkot kapott. A sérülést okozó újpesti futballistát (aki a tavasszal még az NB II-es Szigetszentmiklós színeiben szerepelt) szintén megviselték a történtek, ő is zokogva hagyta el a pályát.

Még drámaibbá teszi a helyzetet, hogy a hivatásos tűzoltóként is dolgozó Spekker Tamás esküvője augusztus 17-re van kijelölve…

Olvasói sztorik