NB II

A riválistól igazolt a Tatabánya

Szamosszegi Gábort a szintén másodosztályú Szigetszentmiklós csapatától szerződtették.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ezen a héten négy új játékos kötött szerződést az FC Tatabánya együttesével, köztük van a védő, Szamosszegi Gábor is. A 29 éves középhátvéd egyéves szerződést írt alá. Legutóbb a szintén NB II-es Szigetszentmiklós játékosa volt.

Rajta kívül Páles Tamás is aláírt, aki egykor a Vác alakulatát erősítette. Az előző szezonban NB III-as Sárisáp-TASK-tól érkezett Bozsik József középpályás, illetve Farkasdi Bertalan kapus.

Tatabányáról egyébként elég sokan távoztak eddig: Böjte Attila abbahagyta az aktív labdarúgást, Skriba Máté, Izing Martin, Mladen Csovics, Szekér Dávid, valamint Szappanos Péter játékára nem tartottak igényt, de ők sem ragaszkodtak a maradásukhoz.

A kölcsönjátékosok közül Frank Richárdot az MTK visszarendelte az NB I-es kerethez. Távozott Oláh Gergő, aki Balmazújvárosba ment, illetve Huszák Tamás és Törtei Tamás, akik Nyíregyházán játszanak tovább.

A napokban kiderült, hogy Hegedűs Norbert és Djordje Djurics is elhagyja a Tatabányát. Korábban mindketten elkötelezték magukat szóban a klubhoz, végül különböző okok miatt nem írták alá az új szerződést. Hegedűs a civil munkájára koncentrál a jövőben, és alacsonyabb osztályban folytatja pályafutását – írja a kemma.hu.

Olvasói sztorik