NB II

Ő is a Gyirmóttal lenne NB I-es

Az élvonalbeli Mezőkövesdnél is számítottak volna Kardos Norbertre, mégis visszatér a győriekhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Gyirmót kölcsönjátékosaként Mezőkövesden szerepelt a tavaszi időszakban Kardos Norbert, aki remek félszezont tudhat maga mögött, hiszen alapembere volt az NB II-es bajnokcsapatnak. A védőnek lejárt a kölcsöndadása, és a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bár a klubbnál szerették volna, de nem tart a borsodiakkal az élvonalba.

– Június harmincadikán lejárt a kölcsönadási szerződésem, és a felkészülést már Gyirmóton kezdtem meg – kezdte Kardos Norbert. – A Mezőkövesd nagyon szerette volna, hogy maradjak, Véber György is számított volna rám, hiszen elég jó tavaszi szezont futottam. A borsodi folytatásnak a két klub közötti megállapodás lett volna a záloga, ami sajnos nem jött létre. Kölcsönbe nem szerettek volna adni, ezt kinyilvánította a gyirmóti tulajdonos is, hiszen ő is nagyon számít rám. Egy dolog jöhetett volna szóba, a kivásárlás, ezt viszont a kövesdiek nem vállalták. Így szinte biztos, hogy Gyirmóton folytatom.

– Csalódott amiért nem játszhat az élvonalban?
– Csalódott nem vagyok. Elmentem kölcsönbe, megmutattam Mezőkövesden, hogy mégis egy értékes játékos vagyok, megnyertük a bajnokságot, jó közösségbe kerültem. Vissza kellett jönnöm Gyirmótra, de egyáltalán nem vagyok elkeseredve. Az itteni edző személye is sokat számít, Sisa mesterrel Kaposváron már dolgoztam együtt, szóval szívesen jöttem vissza, együtt dolgozni vele. Azon fogunk dolgozni, hogy két éven belül NB I-es csapat legyünk.

– Nem csak labdarúgó, de gyógyszerész-orvos is. Van ideje űzni ezt a hivatást a futball mellett?
– Szeretném űzni ezt a hivatást is, már csak azért is, hogy ne essek ki a gyakorlatból. A gyógyszerészet is olyan, mint az autószerelés, ha egy ideig nem foglalkozol vele, akkor teljesen kiesel a ritmusból. Szóval szeretnék heti egyszer gyógyszerészkedni is, persze a felkészülés alatt erre biztosan nem lesz mód. A volt főnökömmel már beszélgettem, úgyhogy szeretnék erre is sort keríteni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik