Ötödször lett edző ugyanott

P. Nagy László örökös beugrónak számít Tatabányán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden közös megegyezéssel szerződést bontott az NB II Nyugati-csoportjában szereplő FC Tatabánya vezetése és Csertői Aurél. Régi-új vezetőedzőként P. Nagy Lászlót bízták meg a tabella kilencedik helyén álló csapat irányításával. A biztos bennmaradáshoz legalább az ötödik helyen kell végezniük.

– Őszintén szólva nagyon meglepett, de jól esett – mondta a felkéréssel kapcsolatban a régi-új edző a kemma.hu oldalon. – Köszönöm a város vezetésének, hogy rám gondoltak. Ezért a csapatért mindig mindent megtennék. Én is edző vagyok, így rossz érzés volt látni, hogy elmegy a kollégám, Csertői Aurél, de most csak előre szabad tekintenünk. Ha jól emlékszem, ötödik alkalommal történt, hogy felkérnek menet közben, segítsek a csapaton. Egyetlen dolgot kell megvalósítanunk. Teljes erőbedobással arra törekedni, hogy bent tartsuk a csapatot a második vonalban, vagy egyenes úton, vagy az osztályozón. A keretet jónak tartom, de ki kell deríteni az okát, mi miatt nem működött sok minden, és miért nem jöttek az eredmények. Remélem, új impulzust hozok a gárda életébe, és szombaton itthon tudjuk tartani a három pontot.

A Tatabánya hétvégén a Haladás II-t fogadja. Csertői menesztése azért is érdekes, mert bár az együttes valóban csak a kilencedik helyen áll, de idén három győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük, ami azért nem olyan tragikus. P. Nagy Lászlóhoz hasonlóan Szurgent Lajossal is örökös beugróként számoltak, csak vele Kispesten. Azon kívül, hogy többször dolgozott másodedzőként, összesen négy különböző időszakban dolgozott vezetőedzőként.