NB II

Ötödször lett edző ugyanott

P. Nagy László örökös beugrónak számít Tatabányán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden közös megegyezéssel szerződést bontott az NB II Nyugati-csoportjában szereplő FC Tatabánya vezetése és Csertői Aurél. Régi-új vezetőedzőként P. Nagy Lászlót bízták meg a tabella kilencedik helyén álló csapat irányításával. A biztos bennmaradáshoz legalább az ötödik helyen kell végezniük.

– Őszintén szólva nagyon meglepett, de jól esett – mondta a felkéréssel kapcsolatban a régi-új edző a kemma.hu oldalon. – Köszönöm a város vezetésének, hogy rám gondoltak. Ezért a csapatért mindig mindent megtennék. Én is edző vagyok, így rossz érzés volt látni, hogy elmegy a kollégám, Csertői Aurél, de most csak előre szabad tekintenünk. Ha jól emlékszem, ötödik alkalommal történt, hogy felkérnek menet közben, segítsek a csapaton. Egyetlen dolgot kell megvalósítanunk. Teljes erőbedobással arra törekedni, hogy bent tartsuk a csapatot a második vonalban, vagy egyenes úton, vagy az osztályozón. A keretet jónak tartom, de ki kell deríteni az okát, mi miatt nem működött sok minden, és miért nem jöttek az eredmények. Remélem, új impulzust hozok a gárda életébe, és szombaton itthon tudjuk tartani a három pontot.

A Tatabánya hétvégén a Haladás II-t fogadja. Csertői menesztése azért is érdekes, mert bár az együttes valóban csak a kilencedik helyen áll, de idén három győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük, ami azért nem olyan tragikus. P. Nagy Lászlóhoz hasonlóan Szurgent Lajossal is örökös beugróként számoltak, csak vele Kispesten. Azon kívül, hogy többször dolgozott másodedzőként, összesen négy különböző időszakban dolgozott vezetőedzőként.

Olvasói sztorik