NB II

Eseménydús pótlás Putnokon

Hat gól és három kiállítás volt a Putnok–Orosháza NB II-es meccsen, amelyet a hazaiak 4-2-re megnyertek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt hétvégén a csapadékos időjárás okozta rossz pályaviszonyok miatt nem tudták lejátszani a találkozót, amelyet a borsodiak az utolsó előtti (15.), a békésiek pedig a negyedik helyről vártak.

A tízedik percben Illés Richárd szabadrúgása után Pavlov az ötösről fejelt a kapuba, ezzel a hazaiak jutottak előnyhöz. A 21. percben Ondrejó betört a tizenhatoson belülre, de Kovács Roland buktatta. A megítélt büntetőt Milenkovics értékesítette (1-1), és az állás a szünetig már nem változott. A második felvonásban, negyedórával a lefújás előtt kezdődött az igazi lap- és gólparádé! A 75. percben Monyók a kapust kicselezve volt eredményes, majd Bjelkanovics kezezett a tizenhatoson belül, amiért kiállították, a büntetőt pedig Milenkovics értékesítette (2-2). A 81. percben Molnár F. Tamás és Monyók ütközött a tizenhatoson belül, a játékvezető a vendégek kapusát kiállította. Cserelehetőség híján egy mezőnyjátékos, Kerepeczki állt a háló elé, de nem tudta védeni Crisan büntetőjét (3-2). A 92. perben kegyelemdöfésként Illés Richárd közelről növelte a Putnok előnyét, egyben kialakította a végeredményt (4-2).

A mély talajú pályán a magas játékosokból álló hazaiak rendre előreívelték a labdát, ezzel teremtettek veszélyt. Az orosháziak próbáltak adogatni, de a sáros pálya gyakran megtréfálta őket. A szünet után a gyors kiállítást követően fölénybe került a Putnok, és a 75. percben vezetést szerzett, de a vendégek nem adták fel és egyenlítettek. A hajrában Molnár F. Tamás kiállítása, és az értékesített hazai tizenegyes után az emberhátrányban lévő Orosháza már nem tudott pontot szerezni – tudósít a beol.hu.

NB II, Keleti-csoport, 20. forduló

Putnok VSE – Orosháza FC 4-2 (1-1)

Putnok, 300 néző. Játékvezető: Szabó Zs.

Putnok: Efendics – Kelemen, Kovács R., Bjelkanovics, Polényi – Illés, Crisan, Üveges (Luptak, 71.), Mayor (Matis, 65.) – Monyók, Pavlov (Elek B., 29.). Edző: Koszta Péter

Orosháza: Molnár – Szűcs, Futaki, Milenkovics, Makra – Petrovics (Varga R., 58.), Ondrejó, Ács (Balázs J., 77.), Végh A. (Kerepeczki, 58.) – Tóth D., Bernát. Edző: Major László

Gólszerző: Pavlov (10.), Monyók (75.), Crisan (83.), Illés (92.), illetve Milenkovics (21., 80.)

Kiállítva: Bjelkanovics (79.), illetve Szűcs (55.), Molnár (81.)

Olvasói sztorik