NB II

Fordulat: az MLSZ beintett a Vácnak!

Hiába akart bajnoki meccset játszani az NB II-es csapat, a szövetség adminisztratív akadályokat állított.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Dunakanyar-Vác játékosai és edzői sztrájkolnak, kijelentették, hogy addig nem lépnek pályára, amíg Héger Józsefnek köze van a klubhoz. A tulajdonos új edzőt talált és új játékosokat verbuvált. A társaság kedd óta készül, hogy a Videoton elleni kupameccsek és a Kazincbarcika elleni bajnoki után ne maradjon el még egy mérkőzés.

Csütörtök este készült riportunkban arról írtunk, hogy a váciak biztosan elutaznak szombaton Szegedre, péntek délután viszont már arról értesült a Rangadó.hu, hogy biztosan nem lesz meccs a csongrádi megyeszékhelyen, ugyanis a szövetség illetékesei adminisztratív akadályokat állítottak: az amatőr szerződéseket szabálytalannak minősítették, ezért nem adják ki az új emberek játékengedélyét. Hiába szedtek össze tehát 18 labdarúgót az ország több pontjáról a váci vezetők, egyiküknek sem készítették el a papírjait az MLSZ-ben.

Ami a jövő heti, Balmazújváros elleni, hazai mérkőzést illeti: a szövetség nem engedélyezi a váciak számára, hogy a BVSC-stadionban rendezzék az összecsapást…

Kinn is vagyok, benn is vagyok?!

Vác város alpolgármestere a közelmúltban egy sajtótájékoztatón elmondta, az önkormányzat visszavonta a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. engedélyét a stadion használatára, és addig nem is adja vissza, ameddig Héger József el nem tűnik a színről. Érdekesség, hogy a Rangadó.hu értesülései szerint a sztrájkoló labdarúgók azóta is napról napra a váci stadionban edzenek…

Olvasói sztorik