NB II

Kellemesen csalódott

A Veszprémből érkező Makrai Lászlónak nagyon pozitívak az eddigi tapasztalatai új csapatáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Pestmegyeifoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Veszprémből igazolt az NB II Keleti-csoportjának hetedik helyén telelő Restart-Ceglédi VSE csapatához Makrai László, aki korábban megfordult már a Vác, a Felcsút, a BKV Előre és a Gyirmót együttesében is. A 28 éves védő a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nagyon ideálisnak ítéli a körülményeket és a csapat stílusát új állomáshelyén.

– Mivel Veszprémben felbontottam a szerződésemet, mindenképpen csapatot kellett találnom magamnak – mesélte Makrai László. – Egy ismerősöm révén adódott a lehetőség a Ceglédnél, én pedig kaptam az alkalmon és nyárig meg is egyeztem a Pest megyeiekkel.

– Miért bontotta fel a szerződését Veszprémben?
– Volt egyfajta nézeteltérésem, lehetett is hallani ilyen-olyan dolgokról, de én ezt a témát már régen lezártam, úgyhogy nem is nagyon szeretném bolygatni most sem. Békében jöttem el, és sok sikert kívántam a csapatnak.

– Hogy áll a beilleszkedéssel? Milyennek ítéli meg új csapatát?
– Szerencsére már több társamat is ismertem korábbról, úgyhogy a beilleszkedéssel nincs különösebb gondom. Kellemesen csalódtam a csapatban, nagyon ideálisak a körülmények Cegléden, játszós foci jellemzi az együttest, úgyhogy csak a legjobbakat mondhatom. A felkészülés alatt játszottunk jó pár edzőmeccset, NB I-es csapatokat vertünk meg, igaz, az utolsó tesztmeccsen kikaptunk Tatabányán, de ha a főpróba rossz volt, akkor talán az előadás jó lesz!

– Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Békéscsabával, majd a Vasassal mérkőznek a tavaszi nyitányon. Mire számít?
– Na igen, lehet mondani, hogy jó volt a felkészülés, de ezeken a mérkőzéseken fog kiderülni, hol is tartunk valójában. Szeretnénk már az elején bizonyítani, persze, akkor sem szabad összeroskadni, ha ezen a két meccsen még nem olyan eredmény születik, amilyet elvárnánk. A legfontosabb, hogy kiharcoljuk, hogy jövőre is az NB II-ben szerepeljen a Cegléd.

Olvasói sztorik