NB II

Erősebb a kelet mint a nyugat

Polényi Gábor Kazincbarcikán nem kellett, így Putnokra szerződött, ahol a család is közel van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában szereplő Putnok VSE együttesében folytatja pályafutását a Vasastól távozó Polényi Gábor, aki félévre kölcsönbe érkezik a borsodiakhoz. Sokáig úgy tűnt, hogy Kazincbarcikára szerződik a fiatal hátvéd, az a kölcsönvétel azonban meghiúsult. Polényi a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, voltak más ajánlatai is, de a család közelségét is figyelembe vette, ezért választotta a Miskolchoz közeli kisváros együttesét.

– A Putnokon kívül a Veszprém is megkeresett, de én a keleti bajnokságot erősebbnek tartom – kezdte a 21 éves védő. – Egyértelmű volt számomra, hogy ide igazolok, hiszen több játékost is ismertem korábbról, illetve a családhoz is közel vagyok, félévig most itthon lehetek. Szeretnék minél jobban teljesíteni és végigjátszani ezt a fél szezont. Csapatszinten pedig az a legfontosabb cél, hogy maradjunk benn a másodosztályban.

Polényin kívül is érkeztek játékosok Putnokra, több külföldi labdarúgó mellett Üveges Szabolcs, Kelemen Levente és az Egerből kölcsönvett Dusan Pavlov is a borsodi gárdát erősíti. A Rangadó.hu megkereste az együttes vezetőedzőjét, Koszta Pétert, aki szerint jelentősen erősödött az alakulat, de erre mindenképpen szükség volt, hiszen jövőre is a másodosztályban szeretnének szerepelni.

– Úgy gondolom, hogy jelentősen erősödött a keret, sikerült jól igazolnunk. A főcélunk, hogy jövőre is a másodosztályban szerepeljünk. Ahhoz, hogy ott legyünk az egycsoportos NB II-ben, feltétlenül szükséges volt mennyiségben, és minőségben is bővíteni az együttest – magyarázta a tréner.

Olvasói sztorik